Bejlas | Om oss
15621
page,page-id-15621,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,columns-4,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive
 

Om oss

divider---001

Om Oss

Om Bejlas

 

Bejlas vetevärmare har sedan slutet av 1990-talet funnits på den svenska marknaden. Produkterna tillverkas och utvecklas i Dalarna. Bejlas strävar efter att ha en så hållbar produktion som möjligt.

 

Vetet till produkterna skördas i en radie av 2-3 mil ifrån den egna tillverkningen vilket gör att Bejlas får kunskap i var vetet i produkterna kommer ifrån, från vilken gård och vilken skörd.

 

Bejlas arbetar i den mån det går med lokala leverantörer, allt för att skapa en lokal och hållbar produktion. Bejlas produkter är tillverkade av linnetyg och fyllda med 100 % ekologiskt eller KRAV-odlat vete, beroende på skörd och årstid.

 

Idag köps det ekologiska linnetyg från ett annat EU-land men målet, att på sikt, att arbeta med lokala tygleverantörer.

 

Produkterna är CE märkta och registrerade hos läkemedelsverket.

om-oss
guld

Guldäpplet 2012

Bejlas fick 2012 Hederpriset Guldäpplet av tidningen HÄLSA för sina vetevärmare. Guldäpplet är ett pris som delas ut till företag som arbetar för att förbättra människors hälsa och välmående.

En lite bortglömd trontjänare som förtjänar att vara i strålkastarljuset igen. Enkel att använda och ger direkt lindring av spända nackar och axlar. En räddare i nöden helt enkelt.”

Med denna fina utmärkelse arbetar vi nu vidare med att utveckla och göra Bejlas ännu lite bättre!